Tullingeberg

Fasad mot gatan
                                                                                Illustrationer ORIGO arkitekter

Husen

Precis där Tullingebergsvägen tar av från Nibblevägen, ser man de tre nya punkthusen, där alla lägenheter nu är uthyrda. De tre punkthusen med fem våningar, är placerade i solfjädersform med souterrängvåning mot Tullingebergsvägen.
Husen har sedumtak, som fångar upp en hel del av det sura regnet som annars hamnar i dagvattenbrunnarna och så småningom i våra sjöar.

Rök- och pälsdjursfritt

Ett av de tre husen är avsatt för ett rök-och pälsdjursfritt boende. Detta skrivs in i hyresavtalen. Här vid sidan kan du läsa mer om vad det betyder hos oss.

Lägenheterna

De 85 lägenheterna är jämt fördelade mellan ettor, tvåor och fyror - 28 st 1 rok, 29 st 2 rok, och 28 st 4 rok. I ett av husen gäller Bokyrkabyggens koncept SeniorBo 65+ (gemenskapslokal finns i området).

Lägenheterna är anslutna till Botkyrka Stadsnät, ett fiberoptiskt nät som är klart för framtidens alla digitala tjänster och teknik - till både nytta och nöje. Läs mer på www.botkyrkastadsnat.se.

Lägenhetsstandarden

Gemensamt för de nya bostäderna är den höga kvalitén, med parkettgolv i alla rum, och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Alla tvåor och fyror har balkong eller uteplats medan ettorna har "fransk balkong". Alla lägenheter har förråd i källaren.

Inte bara gröna tak - energihållbart

Samtliga lägenheter är försedda med utrustning för individuell mätning av varmvatten och el. Alla parkeringsplatser har motorvärmaruttag med individuell mätning.

Illustrationer
 Mot gatan