Arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss?

Är du nyfiken på en arbetsplats där det hela tiden händer något? En arbetsplats där du kan utvecklas som person och där du får ta ansvar och vara kreativ?

Då kan Botkyrkabyggen vara intressant för dig. Vi är en relativt liten organisation, och vi trivs med våra arbetsuppgifter. Vi stöttar och uppmuntrar all vår personal till personlig och yrkesmässig utveckling. Hos oss tillåts du växa och utvecklas i ditt yrke.

På Botkyrkabyggen är vi måna om att våra anställda mår bra. Vi tror därför på generösa friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider, där alla ska kunna få ihop just sitt livspussel. Vi arbetar med mångfald och jämställdhet som en naturlig och integrerad del i all vår verksamhet.

Lediga tjänster publicerar vi alltid under denna rubrik.

Fokus på kompetens

Mer om oss som arbetsgivare

Läs artikel hos Fastigo:
Botkyrkabyggen vinner Fastigopriset

Läs mer om vårt jämställdhetsarbete:

Läs om Cathrines väg från ung arbetslös till ett jobb hos Botkyrkabyggen (ur tidningens Fastighetsfolket).