Appar för dig som är hyresgäst

Nu finns två nya appar som förhoppningsvis ska underlätta livet för dig som är hyresgäst hos Botkyrkabyggen – Boby Mina sidor och Boby Tvätt.

Boby Mina sidor är appen där du kan göra felanmälan och se dina pågående ärenden. Du kan också se dina senaste hyresavier, vem som är din bovärd och se planlösningen för din lägenhet.

Appen Boby Tvätt är din tvättstugebokning i mobilen. Här kan du boka och avboka tvättpass samt se dina tidigare bokningar.

Båda apparna finns både i App Store (för iPhone) och Google Play-butiken (för Android-telefoner). När du har hämtat apparna loggar du in med samma uppgifter som för Mina sidor på hemsidan.

Sedan tidigare finns också appen Boby Sök bostad, för dig som bor i Botkyrka och vill söka en bostad hos Botkyrkabyggen.

Du hittar apparna via länkarna i rutan här intill eller genom att söka i App Store respektive Google Play med sökorden Boby eller Botkyrkabyggen.

Våra appar

Boby Mina sidor