Bo rök- och pälsdjursfritt

Vi är glada att kunna erbjuda ett rök- och pälsdjursfritt boende på Tullingebergsvägen 1 C. Med det här konceptet kan vi motsvara önskemål och behov hos en växande grupp bostadssökande.

Rök- och pälsdjursfri bomiljö hos oss
Efterfrågan på rök- och pälsdjursfria bostäder växer stadigt, och alltfler frågar efter en sådan bomiljö. Vi har avsatt ett av våra nyproducerade hus, på Tullingebergsvägen 1 C, för att kunna erbjuda ett helt rök- och pälsdjursfritt boende. I det här huset erbjuder vi bostäder både för bostadssökande som helt enkelt föredrar en rökfri boendemiljö och den som av medicinska skäl inte kan vistas i rökiga miljöer eller i miljöer där pälsdjur förekommer.

Tuffa krav för att hålla måttet
Kraven är tuffa på den som ska bo här. Vill man bli hyresgäst måste man förbinda sig att inte röka i lägenheten, på eventuell balkong eller uteplats, i husets gemensamhetsutrymmen eller i omedelbar anslutning till huset. Som hyresgäst förbinder man sig också att ansvara också för att alla i hushållet, liksom gäster och besökare, respekterar rökförbudet i och runt huset. 

Hit är inte heller några pälsdjur välkomna. Precis som när det gäller rökningen, är det hyresgästen som förbinder sig att inte hålla egna pälsdjur och att ansvara för att besökare respekterar pälsdjursförbudet i och runt huset. 

Det är otroligt viktigt att varje hyresgäst följer sitt åtagande. Det kan betyda att man annars riskerar sitt hyresavtal.

 

.
                 

 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen
  • Sidansvarig:Webmaster
  • Senast uppdaterad:2011-05-26