Botkyrkabyggens vd slutar i vår

Ulf Nyqvist, Botkyrkabyggens vd sedan 2004, meddelar att han lämnar företaget den sista april nästa år.
När han tillträdde hade Botkyrkabyggen efter en period med många tomma lägenheter inträtt i en ny fas med stark inflyttning och nyproduktion.
-Under min tid på företaget har vi arbetat aktivt för att stärka hyresrätten. Det har till exempel skett genom utvecklandet av konceptboenden såsom KompisBo, SeniorBo, TrädgårdsBo m.fl. Jag är också glad över de nyproducerade ungdomsbostäder som färdigställs i dagarna.
Utöver detta har det handlat mycket om att stärka ekonomin inför de enorma renoveringsinsatser i miljonprogrammet som väntar, samt arbetet med den nya upplåtelseformen andelsägarlägenheter.

Bo Johansson, ordförande i Botkyrkabyggens styrelse, ser tillbaka på år som präglats av utveckling.
-Ulf har med sitt engagemang och nytänkande gjort Botkyrkabyggen till ett spännande företag, villigt att tänka och pröva nytt. Och det har alltid varit med hyresgästernas bästa för ögonen.

Vad som väntar efter tiden på Botkyrkabyggen återstår att se.
-Min ambition är att på något sätt finnas kvar i fastighetsbranschen och bidra genom mina erfarenheter, troligtvis på konsultbasis. Men jag ser också fram emot att resa och göra annat som tiden inte tidigare räckt till för.

Presskontakt: Camilla Borgström, informationsansvarig Botkyrkabyggen, 08-530 694 94

Pressmeddelande 2016-09-07


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen