Fint hemma

Fint hemma - visst vill vi ha det! Till vardags kanske det handlar om möblering, nya blommor och fredagsstädning, för att du ska känna att detta är ditt eget "hemma".

Ibland vill man göra lite mer. Det kan handla om att göra slag i saken och beställa nya tapeter till vardagsrummet - äntligen! Eller att byta till säkerhetsdörr, sätta in några nya uttag eller kanske förbereda för disk- eller tvättmaskin.

Vi har "behovsanpassat lägenhetsunderhåll" för alla nya hyresgäster. Det betyder att Botkyrkabyggen utför lägenhetsunderhållet utifrån behov. Du har möjlighet att göra tillval, och hittar vårt utbud under rubrikerna till vänster.

Fram till november 2010 hade vi systemet "valfritt lägenhetsunderhåll". Bodde du hos oss innan, behöll du det automatiskt. På din hyresavi finns då raden "Avdrag inre lägenhetsunderhåll". Om du vill byta till "behovsanpassat lägenhetsunderhåll" är du välkommen till KundCenter så hjälper vi dig.

Har du frågor om underhåll och renovering hittar du antagligen svaret under någon av rubrikerna i vänsterkanten. Du är förstås också alltid välkommen in till oss på KundCenter!

KundCenter

Här hittar du alla uppgifter om vart du ska vända dig.

KundCenter