Första lägenheterna i Riksten på väg ut

Nu är det dags - i dagarna släpps de första 16 av totalt 72 lägenheter som Botkyrkabyggen just nu bygger i Riksten, Tullinge.

Intresset har varit stort för de nya lägenheterna i Riksten, som står klara för inflyttning från 1 september.

De nya lägenheterna förmedlas på samma sätt som övriga lediga lägenheter i Botkyrkabyggen. Två tredjedelar förmedlas här på botkyrkabyggen.se för dig som står i Botkyrkabyggens egna köer. Du som inte bor i Botkyrka kan söka de andra lediga lägenheterna via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Om du inte har turen att få en av de första lägenheterna som läggs ut till förmedling så kommer det nya chanser framöver, då de övriga 56 nybyggda lägenheterna förmedlas. Håll utkik!

Läs mer om Riksten här.