Första spadtaget för ungdomsbostäder i Storvreten

Den 17 augusti kommer Botkyrkabyggens VD Ulf Nyqvist, bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) och Katarina Berggren (S), kommunstyrelsens ordförande, ta det första spadtaget och prata mer kring den satsning som Botkyrkabyggen och Botkyrka kommun gör kring ungdomars boendesituation. Därefter finns det tillfälle att ställa frågor och intervjua både Ulf Nyqvist, Mehmet Kaplan och Katarina Berggren.

Vi bjuder på lättare förtäring.

Meddela senast 14 augusti om ni kommer delta och om ni önskar en intervju på plats.

Datum: 17 augusti
Tid: 13.00
Plats: Harbrovägen, till vänster om parkeringen
Kontaktperson: Martina Ternheim, Botkyrkabyggen, 08-530 693 73, martina.ternheim@botkyrkabyggen.se

Om ungdomsbostäder
I augusti påbörjar Botkyrkabyggen byggandet av 74 ungdomsbostäder, varav 30 lägenheter på Harbrovägen i Storvreten. Målgruppen för lägenheterna är ungdomar i åldrarna 18-25 år.
Ungdomsbostäder är ett initiativ från Botkyrkabyggen som riktar sig till en målgrupp som har svårt att komma in på bostadsmarknaden.

Pressmeddelande 2015-08-07