Krögarvägen 10

Krögarvägen 10 är först ut i projektet att renovera Fittja. Här börjar vi med stambyte oktober 2017. Fönster- och fasadrenoveringar kommer starta inom några år. 

Stamrenoveringen innebär att vi byter ut rör och ledningar. Badrummen kommer att få nya ytskikt. Beroende på behov gör vi också en varsam köksrenovering. Det betyder att vi inte kommer byta ut någonting som fungerar, däremot kan vi t.ex. lacka om köksluckor om vi ser att det behövs. Alla hyresgäster bor kvar under hela renoveringen. 

Tidplan 

I mitten av oktober börjar vi med renoveringen i de första lägenheterna. Därefter beräknas renoveringen i hela huset fortsätta fram till juni 2018. Den totala tiden i varje lägenhet beräknas till 5-8 veckor. Ca 1-2 veckor innan starten i din lägenhet kommer vi att bjuda in till möten där du som hyresgäst får praktisk information inför renoveringen. Anticimex kommer också kontakta hyresgästerna för en inventering av skadedjur. Ca 1 vecka innan start i din lägenhet gör vi ett förbesök där vi också monterar ellås.

Projektet

Byggstart: Oktober 2017
Planerad sluttid: Prel. juni 2018
Antal lägenheter: 68
Projekt: Stambyte

 

Kontakt för hyresgäster

 

Peter Persson är Botkyrkabyggens projektsamordnare för
Krögarvägen 10. 
Tel: 08-530 692 23, e-post: peter.persson@botkyrkabyggen.se

 

Mer information

Vad är ett stambyte?

Broschyr om renoveringen

 

 

 

 


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen