Krögarvägen 10

Krögarvägen 10 är först ut i projektet att renovera Fittja. Här planerar vi att börja med stambyte hösten 2017. Fönster- och fasadrenoveringar kommer starta inom några år. Planeringen inför projektet är i full gång. När en mer detaljerad tidplan har tagits fram kommer den finnas här.

Stamrenoveringen innebär att vi byter ut rör och ledningar. Badrummen kommer att få nya ytskikt. Beroende på behov gör vi också en varsam köksrenovering. Det betyder att vi inte kommer byta ut någonting som fungerar, däremot kan vi t.ex. lacka om köksluckor om vi ser att det behövs. Alla hyresgäster bor kvar under hela renoveringen.

För hyresgäster - vad händer nu?
I mars/april har vi hållit informationsmöten för berörda hyresgäster. Det här händer framöver:

• Under april/maj har vi samlat in hyresgästmedgivanden.
  • Under maj kommer vi att inventera alla lägenheter, som en del i planeringen av renoveringen.
  • Minst tre månader innan start kommer vi lämna ut tidplan och beviljande om tillträde.
  • Anticimex kommer kontakta hyresgästerna för en inventering av skadedjur.
  • 1-2 veckor innan starten kommer vi att bjuda in till möten där du som hyresgäst får praktisk information inför renoveringen.
  • Ca 1 vecka innan start gör vi ett förbesök där vi också monterar ellås.

Projektet

Byggstart: Prel. hösten 2017