Krögarvägen 10

Krögarvägen 10 är först ut i projektet att renovera Fittja. Här börjar vi med stambyte oktober 2017. Fönster- och fasadrenoveringar kommer starta inom några år.

Stamrenoveringen innebär att vi byter ut rör och ledningar. Badrummen kommer att få nya ytskikt. Beroende på behov gör vi också en varsam köksrenovering. Det betyder att vi inte kommer byta ut någonting som fungerar, däremot kan vi t.ex. lacka om köksluckor om vi ser att det behövs. Alla hyresgäster bor kvar under hela renoveringen.

Tidplan

I mitten av oktober börjar vi med renoveringen i de första lägenheterna. Därefter beräknas renoveringen i hela huset fortsätta fram till juni 2018. Den totala tiden i varje lägenhet beräknas till 5-8 veckor. Ca 1-2 veckor innan starten i din lägenhet kommer vi att bjuda in till möten där du som hyresgäst får praktisk information inför renoveringen. Anticimex kommer också kontakta hyresgästerna för en inventering av skadedjur. Ca 1 vecka innan start i din lägenhet gör vi ett förbesök där vi också monterar ellås.

Projektet

Byggstart: Oktober 2017