Nu avvecklar vi vår intressebank för sökande utanför Botkyrka kommun

Den 20:e februari började Botkyrkabyggen avvecklingen av intressebanken för bostadssökande som bor utanför Botkyrka kommun. Nu är det inte längre möjligt att registrera sig som sökande hos Botkyrkabyggen om man inte bor i Botkyrka. Lediga lägenheter till den här gruppen kommer i stället att förmedlas via Stockholms Stads Bostadsförmedling.Alla som redan är registrerade i Botkyrkabyggens intressebank och är bosatta utanför Botkyrka kommun, erbjuds att föras över till Stockholm Stads Bostadsförmedling. Förutom en plats i Stockholm Stads Bostadsförmedlings ordinarie kö får de också en plats i en nyinrättad kö för Botkyrkabyggen som startar 2009-04-02.

Den som har registrerat sig som sökande och har varit aktiv inom de senaste sex månaderna får brev hem som berättar hur man gör för att flyttas över.

Sökande som bor i Botkyrka kommun berörs inte av detta.

Mer information om hur man gör för att flyttas över till Stockholm Stads Bostadsförmedling finns på vår hemsida, www.botkyrkabyggen.se,  

Vi gör förändringen för att bli mer synliga för ett större antal sökande. Det här är ett sätt att nå nya grupper bostadssökande och bli en mer känd aktör på hyresmarknaden.


Pressmeddelande 2009-02-24

                 

 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen
  • Sidansvarig:Webmaster
  • Senast uppdaterad:2009-08-26