Storvretsvägen 15-23

På Storvretsvägen 15-23 ska vi genomföra stambyte. Det innebär att vi byter ut rör och ledningar, då de blivit gamla och slitna. Badrummen kommer i samband med renoveringen att få nya ytskikt. Vi kommer inte att byta ut någonting som fungerar, men beroende på behov gör vi en varsam köksrenovering. Det är viktigt att veta att alla hyresgäster kommer bo kvar under hela renoveringen.

Planeringen av projektet pågår och byggstarten är beräknad till oktober 2018. Det kan komma att ändras. Så fort det finns mer information kommer berörda hyresgäster få mer information. 

Vad händer nu?

I mitten av december skickade vi ut medgivanden till hyresgästerna. Medgivandet kommer som ett rekommenderat brev vilket innebär att du måste hämta ut det hos ditt närmaste postombud. Det är mycket viktigt att du hämtar ut brevet. Medgivandet ska skrivas under och lämnas till oss eller till projektsamordnaren. Mer info får du i brevet. 

Tidigare under hösten har informationsmöten för hyresgäster hållits. Botkyrkabyggen kommer löpande uppdatera hyresgäster när mer information finns.

Projektet

Byggstart: Prel. oktober 2018

Beräknad sluttid: Prel. december 2021

Antal lägenheter: 60

Projekt: Stambyte

 

Kontakt för hyresgäster

Jonas Holm är Botkyrkabyggens projektsamordnare för Storvretsvägen 15-23. Tel: 08-530 694 66, e-post: jonas.holm@botkyrkabyggen.se

 

Mer information

Vad är ett stambyte?

Broschyr om renoveringen

 

 


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen