Storvretsvägen 25-33

På Storvretsvägen 25-33 ska vi genomföra stambyte. Det innebär att vi byter ut rör och ledningar, då de blivit gamla och slitna. Badrummen kommer i samband med renoveringen att få nya ytskikt. Vi kommer inte att byta ut någonting som fungerar, men beroende på behov gör vi en varsam köksrenovering.

Planeringen av projektet pågår och just nu kan vi inte säga när renoveringen beräknas starta. Så fort det finns mer information kommer berörda hyresgäster få mer information. Det är viktigt att veta att alla hyresgäster kommer bo kvar under hela renoveringen.

Vad händer nu?

I september hålls ett informationsmöte för hyresgäster. Ett uppföljande möte kommer hållas i oktober för de som inte hade möjlighet att vara med på det första mötet. Botkyrkabyggen kommer löpande uppdatera hyresgäster när mer information finns.

Projektet

Byggstart: Planering pågår

Beräknad sluttid: Planering pågår

Antal lägenheter: 60