Valfritt lägenhetsunderhåll

Baseras din grundhyra på att du själv väljer i vilken takt du vill underhålla din lägenhet? Det betyder att Botkyrkabyggen inte automatiskt renoverar efter ett visst antal år, utan du som hyresgäst måste själv ta initiativ till att få din bostad upprustad.

Du väljer underhåll till din lägenhet och avgiften läggs på hyran. Månadskostnaden för renovering (målning, tapetsering, golv och målning av köksluckor) får inte överstiga 10% av grundhyran. Därefter får du betala kontant om du vill beställa fler renoveringsåtgärder genom oss. Permanenta tillval (säkerhetsdörr, vissa installationer etc) omfattas inte av 10%-regeln då de är standardhöjande.

Under de olika flikarna till vänster hittar du överskådligt rum för rum vad vi kan erbjuda av valmöjligheter för dig som vill renovera eller öka standarden i din lägenhet.

De fullständiga produktkatalogerna hittarna du till höger. Du kan ladda ner och skriva ut dem.

Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka oss på KundCenter, och titta på tapet- och golvprover. Två av tapetkollektionerna finns också som bläddringsbar PDF, se rutan till höger.

Produkter ocH priser

Här hittar du våra produkter:

Tapeter

Borosan Easy Up

Fiona Living Non Woven

Fiona Home NW

Golv

Linoleumgolv

Parkettgolv

Målning

Kulörguide

Här hittar du vår priskatalog: