Vi söker en IT-ansvarig

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

IT-ansvarig
Vi söker en IT-ansvarig som ingår i avdelningen Affärsutveckling som arbetar med hållbar och digital utveckling. Inom digital utveckling ingår operativ och strategisk IT med ansvar för bland annat den outsourcade IT-driften. Det ingår även att initiera, planera och genomföra förändringsarbeten som leder till ökad kundnytta, kvalitet och effektivisering.

Ansvar och arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren IT-ansvarig med helhetsansvar för att förvalta, utveckla och planera strategiska IT-frågor inom arkitektur, system- och infrastruktur, säkerhet och integrationer. I arbetet ingår förändringsledning, forma eller utveckla IT för både kontor och fastigheter. Som IT-ansvarig arbetar du strategiskt, men även med att omsätta strategi till verklighet och arbeta operativt med verksamhetsutveckling.

Kravprofil

  • Eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper om infrastruktur, IT-arkitektur och IT-säkerhet
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som IT-arkitektur, IT-säkerhet, system och säkerhet
  • Goda tekniska kunskaper inom IT-området
  • Erfarenhet av Office 365
  • Erfarenhet av projektarbete

Vi söker dig som har erfarenhet av hela IT-området och tänker helhet i allt du gör, med fördel har du några års erfarenhet av motsvarande roll. Du har ett genuint intresse av IT området och hur utveckling av hela området kan påverka verksamheten.

För att trivas i tjänsten är du en person som har förmågan att skapa goda relationer med människor i din omgivning samt som trivs med att arbeta i grupp. Du är en person som genom din kommunikativa förmåga arbetar serviceinriktat och på ett flexibelt sätt kan bemöta olika människor. Därtill är du en person som är initiativtagande och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetet.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Närmare upplysningar lämnas av Charlotte Ekfeldt, Affärsutvecklingschef, tfn 070-162 9323. Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 25 mars 2018. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”IT-ansvarig”.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen