Vi söker en IT-samordnare

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

IT-samordnare
Vi söker en IT-samordnare som ingår i avdelningen Affärsutveckling som arbetar med hållbar och digital utveckling. Inom digital utveckling ingår operativ och strategisk IT med ansvar för bland annat den outsourcade IT-driften. Inom IT och digital utveckling ingår det att initiera, planera och genomföra förändringsarbeten som leder till ökad kundnytta, kvalitet och effektivisering.

Ansvar och arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren IT-samordnare med ansvar för IT-arbetsplatserna, incidenthantering i samverkan med vår IT-partner samt stöd för systemansvariga inom företaget samt GDPR. Som IT-samordnare arbetar du operativt inom områdena digitala övergången och verksamhetsutveckling genom införande av effektiva arbetssätt och processer.  

Kravprofil

  • Eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, Microsofts operativsystem, nätverk, kommunikation och mobila enheter
  • Erfarenhet av Office 365
  • Erfarenhet av projektarbete

För att trivas i tjänsten är du en person som har förmågan att skapa goda relationer med människor i din omgivning samt som trivs med att arbeta i grupp. Du är en person som genom din kommunikativa förmåga arbetar serviceinriktat och på ett flexibelt sätt kan bemöta olika människor. Därtill är du en person som är initiativtagande och på ett prestigelöst sätt tar dig an arbetet.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Närmare upplysningar lämnas av Charlotte Ekfeldt, Affärsutvecklingschef, tfn 070-162 9323. Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 25 mars 2018. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”IT-samordnare”.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen