Vi söker en Kommersiell Förvaltare

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 700 hyresbostäder och ett kommersiellt bestånd motsvarande drygt 46 000 kvm, inklusive centrumanläggningar. Vi är 130 anställda och arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Kommersiell Förvaltare

Vi söker en Kommersiell Förvaltare som kommer ha en nyckelroll i arbetet med uthyrning och förvaltning av våra butiker, kontor och andra lokaler som finns inom Botkyrkabyggen och dess dotterbolag. Du är en del av ekonomiavdelningen och direkt underställd Ekonomichefen.

Som Kommersiell Förvaltare upprätthåller och utvecklar du kundrelationerna samt aktivt coachar våra kommersiella hyresgäster i syfte att gynna omsättningen samt har god kunskap om de olika hyresgästernas verksamhet och utveckling.

Ansvar och arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Löpande hantering och uppföljning av bolagens kommersiella hyreskontrakt
  • Ansvarig för framtagande av nya hyreskontrakt och där tillhörande bilagor
  • Strategisk förändring och utveckling av bolagens lokalinnehav
  • Konsultativ roll där projektledning och förhandling i det dagliga arbetet ingår
  • Delta i budget- och prognosprocesser samt där tillhörande rapportering
  • Leda och utveckla rutiner och processer i bolagens kommersiella verksamhet
  • Aktivt stödja bolagets affärsområden och avdelningar avseende lokalfrågor
  • Aktivt följa och förmedla förändringar och nya lagkrav inom området för lokaler

Vid behov fungerar du även som en backup för övriga anställda på ekonomiavdelningen och är ekonomichefen behjälplig vid andra arbetsuppgifter som kan uppstå inom avdelningen.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskolutbildning med inriktning ekonomi, fastighet eller marknad alt. eftergymnasial utbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du idag arbetar som förvaltare eller motsvarande samt har erfarenhet från detaljhandelsvärlden. Som person är du ansvarstagande, analytisk och kvalitetsmedveten samt har goda kunskaper i Excel och arbetar på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt. Du är relationsskapande och har en god kommunikativ förmåga.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling och många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Närmare upplysningar lämnas av Fredrik Vitrera Luiga, Ekonomichef, tfn 070-162 94 82. Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 5 april 2018. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Kommersiell Förvaltare”.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen