Vi söker en löneadministratör

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära, engagerade och pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Löneadministratör

Vi söker en Löneadministratör med flera års erfarenhet av löneadministrativt arbete till vår HR-avdelning. Arbetet innebär att driva och genomföra hela löneprocessen samt samarbeta med övriga på HR-avdelningen med HR-frågor.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för hela löneprocessen samt andra administrativa uppgifter. I rollen ingår bland annat löneberäkningar, löneutbetalningar, tolkning och tillämpning av lagar och avtal, inrapportering av löneuppgifter samt pensionsärenden, försäkringar, lönerevision m.m. Du kommer även ansvara för att ta fram statistik och rapportera till olika myndigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi samt flera års erfarenhet av löneadministration. Rollen ställer även krav på goda kunskaper i lönesystemet Agda PS (Visma) samt Office framförallt Excel. Du har även en förståelse för och erfarenhet av grundläggande bokföring.

Tjänsten ställer höga krav på att arbeta strukturerat, självständigt och proaktivt med fokus på kvalitet. Du löser situationer när de uppstår, hanterar många frågor parallellt och är van att arbeta flexibelt. Som person är du trygg i dig själv, har hög integritet och är mycket serviceinriktad och gillar administration. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samt har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med en positiv attityd.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig att bli en del i ett dynamiskt och utvecklingsorienterat företag som står inför stora och spännande utmaningar. Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt huvudkontor i Tumba. Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@botkyrkabyggen.se senast den 28 maj 2018. Märk din ansökan med ”Löneadministratör”. Urval kommer att ske löpande. Har du ytterligare frågor kontakta HR-chef Susanne Axelsson Heldring, tel. 070-162 93 22. Besök gärna vår hemsida för mer information om företaget, www.botkyrkabyggen.se.