Vi söker en miljövärd

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Miljövärd

Gillar du att röra på dig och vara ute i friska luften är Miljövärdsjobbet något för dig. Miljövärden har det övergripande ansvaret för den inre och yttre miljön samt tillsynen av fastigheterna.

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

• Rondering av fastighetens allmänna utrymmen som trapphus, tvättstugor, driftlokaler och källarutrymmen samt den yttre miljön. Se till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela, rena och snygga.
  • Utföra enklare reparationer inom förvaltningsområdet samt sköta soprum och miljöstationer.
  • Ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer samt vara ansvarig för att brandskyddskontroller utförs.
  • Sköta snöröjning och sandning på vintern.
  • Utföra energispararbeten bestående av kontroll, tillsyn och åtgärder.
  • I samråd med områdeschefen följa upp de arbeten som våra entreprenörer utför samt beställa arbeten från våra upphandlade entreprenörer.
  • Beställa och följa upp mindre underhållsåtgärder.

Kravprofil
Du bör ha gymnasieutbildning och vara intresserad av fastighetsbranschen. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och är självgående. Körkort krävs.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till karriärutveckling och möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se. Senaste ansökningsdatum är den 24 januari 2018. Urval och intervjuer sker löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Miljövärd”.