Vi söker en reparatör

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 700 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Reparatör

Botkyrkabyggen har två affärsområden som är organiserade i fem geografiska områden. I varje område finns Reparatörer, Miljövärdar och Bovärdar som tillsammans med Områdeschefen bildar team för att ta hand om fastigheterna och kunderna på bästa sätt. Just nu söker vi en Reparatör med placering i Tumba.

Ansvarsområden
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Åtgärda och dokumentera inkomna fel i våra bostäder.
  • Ansvara för beställningar och uppföljningar av utförda arbeten.
  • Enklare VVS-, vitvaru-, snickeri- och elarbeten m.m.

Kravprofil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt gärna erfarenhet från fastighetsbranschen. Har du specialistkunskap inom VVS eller snickeri och allmänna kunskaper inom el är det en fördel. Vi ser gärna att du är flerspråkig. Körkort är ett krav.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är samtidigt självgående i ditt arbete.

Övrigt
Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se dock senast den 18 februari 2018. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Reparatör”.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen