Vi söker HR-assistent

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära, engagerade och pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

HR-assistent

Är du en stjärna inom service och administration? Vi erbjuder dig ett arbete i en koordinerande roll med många kontaktytor både i och utanför företaget samt goda möjligheter att påverka innehållet i tjänsten. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Som HR-assistent kommer du jobba med administrativa arbetsuppgifter inom HR-avdelningen. Du ska också ansvara för kontorsservicen på huvudkontoret, vilket t ex innebär inköp av kontorsmaterial samt utfärdande av passerkort och parkeringstillstånd. Du är kontaktperson gentemot leverantörer för blommor, kontorsmöbler och städning samt hanterar övriga inköp och leverantörsfakturor inom HR. Du kommer även att vara ansvarig för praktiska arrangemang i samband med företagsmöten och konferenser såsom bokningar och utskick av kallelser. I övrigt ingår att uppdatera vår personalhandbok, områdeslista och krisplan samt sköta administrationen kring vår bilpool. Du ska också vara behjälplig i arbetet kring styrelsen med bokningar samt styrelsehandlingar och annan dokumentation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet av administration i en supporterande roll. Vi ställer även krav på att du har god vana av att arbeta i MS Office samt goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Tjänsten ställer höga krav på att arbeta strukturerat, självständigt och proaktivt med fokus på kvalitet. Du löser situationer när de uppstår, hanterar många frågor parallellt och är van att arbeta flexibelt. Som person är du trygg i dig själv, har hög integritet och är mycket serviceinriktad och gillar administration. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samt har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Tumba. Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@botkyrkabyggen.se senast den 21 november 2017. Märk din ansökan med ”HR-assistent”. Urval kommer att ske löpande. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

Har du ytterligare frågor kontakta HR-chef Susanne Axelsson Heldring, tel. 070-162 93 22.