Vi söker HR-assistent/Kontorsassistent

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära, engagerade och pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats.

HR-assistent/Kontorsassistent

Är du en stjärna inom service, bemötande och administration? Botkyrkabyggen söker en HR-assistent med fokus på kontorsservice. Vi erbjuder dig ett arbete i en koordinerande roll med många kontaktytor både i och utanför företaget samt goda möjligheter att påverka innehållet i tjänsten. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Som HR-assistent ansvarar du för kontorsservicen på huvudkontoret, vilket innebär inköp av kontorsmaterial samt utfärdande av passerkort och parkeringstillstånd. Du är kontaktperson gentemot leverantörer för blommor, kontorsmöbler och städning samt hanterar övriga inköp och leverantörsfakturor inom HR. Du kommer även att vara ansvarig för praktiska arrangemang i samband med företagsmöten och konferenser såsom bokningar och utskick av kallelser.

I arbetsuppgifterna ingår att uppdatera vår personalhandbok, områdeslista och krisplan samt sköta administrationen kring vår bilpool. Som sekreterare för bolagsstyrelsen ansvarar du för att föra protokoll samt för styrelsehandlingar och annan dokumentation. I övrigt kommer du vara behjälplig i diverse administrativa arbetsuppgifter inom HR-avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och lång erfarenhet av administration i en supporterande roll, gärna som sekreterare. Vi ställer även krav på att du har god vana av att arbeta i MS Office samt goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Tjänsten ställer höga krav på att arbeta strukturerat, självständigt och proaktivt med fokus på kvalitet. Du löser situationer när de uppstår, hanterar många frågor parallellt och är van att arbeta flexibelt. Som person är du trygg i dig själv, har hög integritet och är mycket serviceinriktad och gillar administration. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samt har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt huvudkontor i Tumba. Du är välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@botkyrkabyggen.se senast den 30 juni 2017. Märk din ansökan med ”HR-assistent”. Urval kommer att ske löpande.

Har du ytterligare frågor kontakta HR-chef Susanne Axelsson Heldring, tel. 070-162 93 22. Facklig representant för Unionen är Tony Baptiste tel. 070-162 93 51.

 


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen