Välkomna till Vi är Botkyrka 25 augusti

Vi är Botkyrka bjuder för sjätte året i rad in till en sprudlande festivaldag i Hågelbyparken. Scenprogrammet bjuder på popstjärnan Renaida, allsång med Bamse och Häxans dotter Lova och poppiga Klockrent! samt en rad fina uppträdanden från funkisartister och olika Botkyrkaföreningar. Festivalen leds av allas vår barn-tv-favorit Ayla Kabaca som är konferencier för hela dagen. Över fyrtio föreningar kommer medverka under festivaldagen och bjuda på olika gratis prova på aktiviteter- prova på allt mellan käpphästtävling, capoiera, e-sport och mycket, mycket mer!

Under dagen delar även Botkyrka kommun ut stipendier till några av våra stjärnor inom kultur och idrott samt Årets pedagoger och studiebegåvade ungdomar. Kom och hylla din vardagshjälte genom att delta i årets jubel för dessa eldsjälar!

Välkomna till Vi är Botkyrka! Fri entré!

Datum: söndag 25 augusti
Tid: kl. 12-16
Plats: Hågelbyparken
Mer info och festivalprogram: viarbotkyrka.se