Mina sidor

Logga in - Mina sidor

Vad är Mina sidor?

Mina sidor innehåller din personliga information som hyresgäst eller bostadssökande. Du loggar in med hjälp av Mobilt BankID, eller med personnummer och lösenord.

För dig som är hyresgäst

Är du hyresgäst hos Botkyrkabyggen kan du se det mesta som gäller ditt boende på Mina sidor, till exempel information om din lägenhet, ditt kontrakt och din hyra. Här finns även våra digitala tjänster, så att du själv kan göra felanmälan, boka tvättstugan eller leta efter lediga parkeringsplatser.

För dig som söker bostad

Du som bor i Botkyrka kommun kan söka bostad via Botkyrkabyggens hemsida. På Mina sidor hanterar du allt du behöver för att söka bostad. Du registrerar dig, anmäler intresse på lediga lägenheter och följer vad som händer med dem.

Du kan även söka bostad via appen "Boby sök bostad". Appen är gratis att ladda ner. Du hittar den här för iPhone och här för Android.

Bor du utanför Botkyrka kommun söker du bostad via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Söker du KompisBo-lägenheter via Facebook registrerar du en profil på Mina sidor. Rutan "KompisBo" ska vara ikryssad.

För dig som söker en lokal

Lediga lokaler publiceras under Ledigt att hyra. För att kunna anmäla intresse för en lokal som passar din verksamhet behöver du registrera dig som sökande på Mina sidor.

Glömt ditt lösenord?