Får det lov att vara ett nyhetsbrev?

Inom de närmaste veckorna kommer höstens tryckta nyhetsbrev att landa i våra hyresgästers brevlådor. Nyhetsbrevet görs i fem editioner uppdelat på våra fem områden; Alby, Storvreten, Tumba, Fittja och Norsborg. Hyresgästerna kan därmed snart läsa om vad som är aktuellt i just deras område, till exempel Konstkubens nya projekt ’Seniorernas konst’ i Fittja, Botkyrkabyggens största satsning någonsin på tryggare gårdar, det nya utegymmet i Storvreten och våra många nya elektroniska lås. Men nyhetsbreven är även möjliga för alla att läsa här på vår webbsida och på Mina sidor. Kanske är du nyfiken på vad som händer i ett annat område än det du själv bor i eller så vill du läsa nyhetsbreven trots att du inte bor i något av våra hus? Du hittar nyhetsbreven under dina nyheter på Mina sidor eller här. Trevlig läsning!