Valfritt lägenhetsunderhåll

Baseras din grundhyra på att du själv väljer i vilken takt du vill underhålla din lägenhet? Det betyder att Botkyrkabyggen inte automatiskt renoverar efter ett visst antal år, utan du som hyresgäst måste själv ta initiativ till att få din bostad upprustad.

Du väljer underhåll (målning, tapetsering, golv och målning av köksluckor) till din lägenhet och avgiften läggs på hyran. Månadskostnaden för renovering får inte överstiga 10 % av grundhyran. Därefter får du betala kontant om du vill beställa fler renoveringsåtgärder genom oss. Permanenta tillval omfattas inte av 10 %-regeln då de är standardhöjande.

Här till vänster ser du vad du har att välja mellan när det är dags att beställa underhåll. Förutom underhållet kan du välja olika typer av tillval

Produkter och priser

Här hittar du den fullständiga produkt- och prislistan över vad vi kan erbjuda för dig som vill beställa underhåll eller tillval i din lägenhet:
Valfritt lägenhetsunderhåll priser 2018