Vi söker en reparatör

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.

Reparatör

Vi söker en reparatör till Affärsområde Norra med placering i Alby. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att åtgärda och dokumentera inkomna fel i våra bostäder samt ansvara för beställningar och uppföljningar av utförda arbeten. Det kan handla om vvs-, vitvaru-, snickeri- alt. lättare elarbeten m.m. 

Du bör ha gymnasieutbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen samt gärna en kompletterande eftergymnasial utbildning inom fastighets/förvaltning alt. teknik. Har du en specialistkunskap inom vvs eller snickeri och allmänna kunskaper inom el är det en fördel. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och är självgående.  Vi ser gärna att du är flerspråkig. Körkort är ett krav. 

Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till karriärutveckling och möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

Om du tror du är rätt person är du välkommen att skicka in din ansökan samt cv till rekrytering@botkyrkabyggen.se.  Senaste ansökningsdatum är den 13 oktober 2017.

Närmare upplysningar lämnas av Ingela Edling, Förvaltare, tel. 070-162 94 28.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med ”Reparatör”.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen