Boendekraft i Alby

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Alby.

Bomöte i Alby 9 april 2018
Vårens bomöte för hela Alby hölls på Albys hjärta, där det bjöds på fika. Tack till alla som kom, samt till hyresgästföreningen, grannsamverkan, nattvandrarna och EST som närvarade. Det blev en lyckad kväll med 55 deltagare.

Julmiddag på Hågelby 2017
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 280 personer.

Bomöten
Det har hållits bomöten i Alby 2017. Här kan du läsa protokollen:
Alhagsvägen 6-54 och Albyvägen 8-14
Alhagsvägen 56-120 och Servitutsvägen

Julfika
En uppskattad julfika hölls för hyresgäster och gårdsambassadörer på Lagman lekares väg. Totalt kom runt 20 personer.

Planteringsdag gårdsambassadörer juniorer

Möten på gång

18 april kl. 18-19 är det planering av vårens aktiviteter med alla gårdsambassadörer.
Plats: Alhagsvägen 40

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.