Boendekraft i Alby

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Alby.

Bomöten
Det har hållits bomöten i Alby. Här kan du läsa protokollen:
Alhagsvägen 6-54 och Albyvägen 8-14
Alhagsvägen 56-120 och Servitutsvägen

Julmiddag på Hågelby
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 235 personer.

Julfika 10 december
En uppskattad julfika hölls för hyresgäster och gårdsambassadörer på Lagman lekares väg. Totalt kom runt 20 personer.

Albydagen 2016
Lördagen den 28 maj arrangerades Albydagen. Dagen blev lyckad och uppskattad bland besökarna och speciellt barnen. Många lokala föreningar var på plats, bland andra Cirkus Cirkör. Samba Football Academy spelade den vackra brasilianska fotbollen "O jogo Bonito" på parkeringsplatsen som under eftermiddagen togs över av FBI Tullinge med utebandy. Under dagen bjöds det även på fina uppträdanden på scenen med dans, sång och trolleri.

Planteringsdag för junior-gårdsambassadörer
Den 21 maj hölls det en planteringsdag för junior-gårdsambassadörerna på Alhagsvägen. På plats fanns även föräldrar och bovärdarna Albera och Kristina. Dagen avslutades med en gemensam grillning.

Möten på gång

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.