Vårsta/Bremora

Karta - Vårsta/Bremora

I Vårsta och Bremora finns vacker natur och fridfull idyll. Merparten av bebyggelsen är villor och radhus. Botkyrkabyggens flerbostadshus är byggda under 50- och 60-talet. Här bor du med härliga naturmarker in på husknuten.

Sport, fritid och kultur

På relativt nära avstånd finns fotbollsplaner på Grödingevallen, ishockeybana, 18 håls golfbana och motionsspår. Bad och friluftsanläggningar finns också i närheten.

Förskola och skola

Centralt i Vårsta finns Malmsjö skola, som är en F-9 skola. Till högstadieskolorna i Broängen eller Storvreten tar det 10 minuter med buss och till Tumba gymnasium 15 minuter med buss.

Kommunikation

Med buss tar det 10 minuter till Tumba centrum och från Tumba 25 minuter med pendeltåg till centrala Stockholm. Ungefär lika lång tid tar det till Södertälje. Från Tumba går bussar till övriga kommundelar.

I Vårsta centrum finns en modern livsmedelshall, snabbmatkiosk och bibliotek.

Trevåningshusen i Bremora är omgivna av villakvarter och det finns gott om lekplatser. Många av våra lägenheter på nedre botten har egen uteplats. Husen saknar hiss.