Vårsta/Bremora

I Vårsta och Bremora finns vacker natur och fridfull idyll. Merparten av bebyggelsen är villor och radhus. Botkyrkabyggens flerbostadshus är byggda under 50- och 60-talet. Här bor du med härliga naturmarker in på husknuten.

Fritid och skolor

Inom nära avstånd finns fotbollsplaner på Grödingevallen, 18-håls golfbana och motionsspår. Bad och friluftsanläggningar finns också i närheten. Centralt i Vårsta finns Malmsjö skola, som är en F-9 skola. Högstadieskolorna i Broängen eller Storvreten ligger en kort busstur bort och detsamma gäller för Tumba gymnasium.

Kommunikation och service

Med buss tar det 15 minuter till Tumba centrum och från Tumba 25 minuter med pendeltåg till centrala Stockholm. Ungefär lika lång tid tar det till Södertälje. Från Tumba går bussar till övriga kommundelar. I Vårsta centrum finns bland annat livsmedelsaffär och bibliotek.

Trevåningshusen i Bremora är omgivna av villakvarter och det finns gott om lekplatser. Många av våra lägenheter på nedre botten har egen uteplats. Husen saknar hiss.