Boendekraft i Tumba/Tullinge

Här kan du läsa mer om vad som hänt och är på gång inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Tumba, Tullinge, Tuna, Segersjö och Vårsta/Bremora.

Hyresgästföreningen bjuder in till träffar
Behöver du stöd i ditt uppdrag, hjälp med idéer eller har andra frågor om Hyresgästföreningen?
Välkomna till Albyvägen 12 och träffa verksamhetsutvecklarna Anna och Kenneth. Vi bjuder på kaffe och frukt. Ingen fråga är för stor eller liten. Vill ni hellre att vi besöker er? Tveka inte att höra av er för att boka tid!

Tid: 13-17
Datum: 16 mars, 23 mars, 30 mars, 6 april

Välkomna önskar Anna Rautio och Kenneth Modigh, tel. 010-459 19 60, mail anna.rautio@hyresgastforeningen.se eller kenneth.modig@hyresgastforeningen.se

Julmiddag på Hågelby
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 235 personer.

Tunas målargrupp
Nu finns ett par lediga platser i målargruppen, som träffas tisdagar kl 9.30-12 i anslutning till kvarterslokalen Tunavägen 9. Alla är hjärtligt välkomna! Vi börjar den 1 september. Kontakta gärna Stig Valles 08-530 39 158.
Nedan finns ett smakprov på målargruppens kreativitet!

Öppet hus i Blå Borgen
Onsdagar kl 14.30-16.00 är det öppet hus i Blå Borgen i Tuna. Vi träffas i Blå Borgens kvarterslokal, dricker kaffe och pratar om det som ligger oss varmast om hjärtat eller bara strunt. Välkomna önskar Blå Borgens Kaffekommitté.

möten på gång

Bomöten

Boende Bernströmsvägen
10 april 17.00-18.30

Boende Tumba C
10 april 19.00-20.30

Boende Vårsta/Bremora
22 mars 18.30-20.00 i kvarterslokalen på Vårstavägen 21B

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.