Boendekraft i Tumba/Tullinge

Här kan du läsa mer om vad som hänt och är på gång inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Tumba, Tullinge, Tuna, Segersjö och Vårsta/Bremora.

Julmiddag på Hågelby
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 235 personer.

Tunas målargrupp
Nu finns ett par lediga platser i målargruppen, som träffas tisdagar kl 9.30-12 i anslutning till kvarterslokalen Tunavägen 9. Alla är hjärtligt välkomna! Vi börjar den 1 september. Kontakta gärna Stig Valles 08-530 39 158.
Nedan finns ett smakprov på målargruppens kreativitet!

Öppet hus i Blå Borgen
Onsdagar kl 14.30-16.00 är det öppet hus i Blå Borgen i Tuna. Vi träffas i Blå Borgens kvarterslokal, dricker kaffe och pratar om det som ligger oss varmast om hjärtat eller bara strunt. Välkomna önskar Blå Borgens Kaffekommitté.

möten på gång

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.