Boendekraft i Fittja

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Fittja.

Julmiddag på Hågelby
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 235 personer.

Planteringsdag på Krögarvägen
Den 21 maj hölls en planteringsdag på Krögarvägen i Fittja tillsammans med gårdsambassadörerna och hyresgästerna. Vädret var på topp och många glada människor deltog, både vuxna och barn. Mot slutet av dagen så tände vi grillen och bjöd på grillad korv och saft.

Vårstädning i Fittja 23 april
Den 23/4 hade vi en städdag i Fittja tillsammans med gårdsambassadörer och hyresgäster. Det kom ett 40-tal personer som städade på Krögarvägen och dagen avslutades med en grillning. Dagen var jätteuppskattad, speciellt av barnen.

Möten på gång

Trygghetsdagen 6 maj kl 11-14 - Bocenter, polisen, Botkyrkabyggen och Botkyrka kommun bjuder in hyresgäster och boende att prata om trygghet. Plats: gården på Krögarvägen 2-10 (vid regn Fittja centrum). Vi bjuder på korv och fika. Läs mer här. Välkomna!

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.