Boendekraft i Fittja

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Fittja.

Hyresgästföreningen bjuder in till träffar
Behöver du stöd i ditt uppdrag, hjälp med idéer eller har andra frågor om Hyresgästföreningen?
Välkomna till Albyvägen 12 och träffa verksamhetsutvecklarna Anna och Kenneth. Vi bjuder på kaffe och frukt. Ingen fråga är för stor eller liten. Vill ni hellre att vi besöker er? Tveka inte att höra av er för att boka tid!

Tid: 13-17
Datum: 16 mars, 23 mars, 30 mars, 6 april

Välkomna önskar Anna Rautio och Kenneth Modigh, tel. 010-459 19 60, mail anna.rautio@hyresgastforeningen.se eller kenneth.modig@hyresgastforeningen.se

Julmiddag på Hågelby
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 235 personer.

Planteringsdag på Krögarvägen
Den 21 maj hölls en planteringsdag på Krögarvägen i Fittja tillsammans med gårdsambassadörerna och hyresgästerna. Vädret var på topp och många glada människor deltog, både vuxna och barn. Mot slutet av dagen så tände vi grillen och bjöd på grillad korv och saft.

Vårstädning i Fittja 23 april
Den 23/4 hade vi en städdag i Fittja tillsammans med gårdsambassadörer och hyresgäster. Det kom ett 40-tal personer som städade på Krögarvägen och dagen avslutades med en grillning. Dagen var jätteuppskattad, speciellt av barnen.

Möten på gång

Bomöten

Boende Krögarvägen
20 mars 18.00-19.30 i kvarterslokalen på Krögarvägen 4

Boende Värdshusvägen
30 mars 18.00-20.00 på Värdshusvägen 16

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.