Värme i lägenheten

Tycker du att det är för kallt i lägenheten under vintern? I vår folder får du tips och råd.

Temperaturen i Botkyrkabyggens lägenheter är inställd på 20 grader.
Om du upplever att det är kallare, gör så här:

• Kontrollera samtliga punkter i foldern här till höger.
  • Mät temperaturen i lägenheten innan du gör en felanmälan. Vi behöver veta hur många grader du har hemma för att kunna bestämma vilka åtgärder som ska vidtas. Placera en termometer mot en innervägg för att mäta temperaturen.
  • Vänta i minst två dagar vid väderomslag. Vid snabba väderomslag tar det ett tag innan värmesystemet hinner anpassa sig. Ge värmen lite tid att hinna fram!
  • Kontakta felanmälan om temperaturen efter mätning är lägre än 20 grader. Ring 08-530 694 90 eller registrera ett ärende under Mina sidor på www.botkyrkabyggen.se. Du kommer därefter att bli kontaktad för bokning av ett servicebesök.

Här kan du titta på Botkyrkabyggens film om hur du gör din lägenhet värmeeffektiv.

Stoppa värmetjuvarna

Läs mer i vår folder om hur du kan få det varmare hemma.