Boendekraft i Storvreten

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Storvreten.

Familjedag på Stenvägen

Den 10 juni ordnade den lokala hyresgästföreningen i Storvreten tillsammans med Boendekraft och Unga örnar en familjedag på Stenvägen. Solen sken över arrangemanget hela dagen och det grillades hamburgare och bjöds på våfflor med sylt och grädde samt popcorn. Grannstöd och Grannsamverkan var på plats med Grannstödsbilen och vid en annan station målade Unga Örnar ansiktsmålningar, vilket var väldigt populärt! Tack för ett stort engagemang under denna dag!

Till vänster: Mia Kanat Hummelgård och grannstödjaren Jan Karlsson.
Till höger: Kenneth Modig och Botkyrkabyggens bovärd Ali Akalin

Grannstödsbilen

Grillning på Passvägen 2-32

Den 3 juni var det grillning på Passvägen 2-32 med cirka 50 hyresgäster. Solen sken och det grillades korv och hamburgare (med både vego- och halalalternativ). Gårdsambassadörerna från Odlingsvägen och Passvägen 33-49 gick runt och pratade med folk och aktiverade gårdens boende. Vid dagens slut hade vi fått två nya ansvariga för trädgårdsförrådet och blomplanteringen!

Invigning av boendekraftslokal på Harbrovägen 12

Den 14 mars hölls en invigning av en ny boendekraftslokal på Harbrovägen 12. Invigningen firades av ett glatt gäng hyresgäster och medarbetare från Botkyrkabyggen. Det bjöds på kaffe, té, kakor och en fantastisk "Boendekrafts"-tårta.

Julmiddag på Hågelby för gårdsambassadörer

Den 4 december hölls den årliga julmiddagen för alla gårdsambassadörer på södra sidan. Middagen var mycket uppskattad bland gårdsambassadörerna.

Möten på gång

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.