Boendekraft i Storvreten

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Storvreten.

Invigning av boendekraftslokal på Harbrovägen 12

Den 14 mars hölls en invigning av en ny boendekraftslokal på Harbrovägen 12. Invigningen firades av ett glatt gäng hyresgäster och medarbetare från Botkyrkabyggen. Det bjöds på kaffe, té, kakor och en fantastisk "Boendekrafts"-tårta.

Julmiddag på Hågelby för gårdsambassadörer

Den 4 december hölls den årliga julmiddagen för alla gårdsambassadörer på södra sidan. Middagen var mycket uppskattad bland gårdsambassadörerna.

Gårdsstädning
Den 22 maj var det gårdsstädning och plantering på Harbrovägen. Många var med och hjälpte till, framförallt en massa duktiga barn som städade och planterade för fullt.

Möten på gång

• Bomöte i Storvretsskolans matsal, 23 april kl 18.00

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäst kan boka och använda.