Sommarjobb

Varje sommar får ett antal ungdomar ett sommarjobb under några veckor hos Botkyrkabyggen. De vanligaste arbetsuppgifterna handlar om att plocka skräp, måla och rensa ogräs – att underhålla våra gröna områden för våra hyresgästers trevnad. Under några år har vi haft ett samarbete med Botkyrka kommun kring uttagningen till våra sommarjobbsplatser.

Funderar du på att söka sommarjobb? Om du bor i Botkyrka, är 16-18 år och dessutom går på, eller har sökt till gymnasiet, kan du söka sommarjobb genom kommunen. Ett kommunalt sommarjobb pågår i tre veckor hos någon av kommunens förvaltningar, föreningar och bolag.

Mellan den 1:a mars till den 31:a mars kan du ansöka om jobb.

Botkyrka kommuns hemsida kan du läsa mer, och där hittar du också en länk där du kan söka jobb.

Så här fint kan det bli