Så här gör du

Komplicerat att beställa? Här ser du steg för steg vad du behöver göra, och vad vi gör!

• Via hemsidan kan du i lugn och ro se vårt utbud och våra priser.
    OBS! Tänk på att färgskalan kan vara olika när du tittar på utbudet via dator.

• Du är välkommen till ditt KundCenter, där vi kan visa dig vårt utbud, gå igenom dina beställningar och visa vilka val du gjort. Du ska kunna vara säker på att du får den produkt eller kulör som du önskar dig.

• Beställning gör du via KundCenter.
    OBS! Granska avtalet innan du skriver under så att du ser att du får det du önskar till den kostnad du förväntar dig.
  • Du har som hyresgäst hos oss två val när det gäller betalningen:
    1. Hela summan betalas direkt
    2. Du betalar en summa varje månad
    I båda fallen läggs kostnaden på hyresavin. Hur stor kostnaden blir, ser du i vår prislista. Vi uppdaterar våra prisuppgifter varje år.
  • Ska du betala hela summan direkt? När varan eller tjänsten levererats, lägger vi hela kostnaden på din nästkommande hyresavi.

• Ska du fördela kostnaden per månad enligt vår prislista? När varan eller tjänsten levererats, börjar vi lägga på månadskostnaden på nästkommande hyra.
  • Handläggaren gör en beställning till entreprenören. Entreprenören kontaktar dig och bokar dag/tid då de kan påbörja arbetet.

• När du fått produkten levererad kommer vi att lägga kostnaden enligt överenskommelse på din hyresavi.

• Botkyrkabyggens kvalitetskontroller - Botkyrkabyggen utför stickprovskontroller av arbeten utförda av våra entreprenörer.

Är du inte nöjd med resultatet är du alltid välkommen att kontakta oss på KundCenter.