Fint hemma

Fint hemma - visst vill vi ha det! Vi har underhåll för de löpande åtgärderna i din lägenhet, som målning och tapetsering, samt tillval om du vill göra något extra i din lägenhet.

Tillval

Hos Botkyrkabyggen har du många valmöjligheter när det gäller att göra tillval i lägenheten. Från och med den 1 januari 2019 kan du som hyresgäst beställa våra nya tillvalspaket: köks-, badrums- och trygghetspaketet. Du kan också beställa enskilda tillval som induktionsspis, en extra kyl och frys eller nya skåpsluckor till köket. Vilka av tillvalen som vi kan leverera till din lägenhet beror på lägenhetens standard.

Underhåll

Vi har behovsanpassat lägenhetsunderhåll för alla nya hyresgäster. Det betyder att Botkyrkabyggen utför lägenhetsunderhållet utifrån behov. Du hittar tapeter och kulörer under rubrikerna till vänster.

Fram till november 2010 hade vi systemet "valfritt lägenhetsunderhåll". Bodde du hos oss innan behöll du det automatiskt. På din hyresavi finns då raden "Avdrag inre lägenhetsunderhåll". Om du vill byta till "behovsanpassat lägenhetsunderhåll" är du välkommen till KundCenter så hjälper vi dig. Från och med den 1 januari 2019 kommer du som har valfritt lägenhetsunderhåll inte att kunna beställa underhåll från Botkyrkabyggen längre.

Har du frågor om underhåll och tillval hittar du antagligen svaret under någon av rubrikerna i vänsterkanten. Du är förstås också alltid välkommen in till oss på KundCenter!

KundCenter

Här hittar du alla uppgifter om vart du ska vända dig:
KundCenter