TV, telefoni och internet

Kobratelefoner

Via det traditionella kabel-TV-uttaget i vardagsrummet har de flesta av våra hyresgäster tillgång till ett basutbud av TV-kanaler. Basutbudet ingår i hyran.

Från och med 1 april 2017 är Telia leverantör av basutbudet. De TV-kanaler som ingår är: SVT1, SVT2, SVT 24, Barnkanalen, Kunskapskanalen och TV4. Vill du ha fler TV-kanaler måste du själv teckna avtal, på något av följande sätt.

TV, telefoni och internet via fibernät genom Botkyrka Stadsnät
Ett öppet operatörsneutralt, fiberbaserat stadsnät är etablerat i våra områden. Detta nät ger våra hyresgäster möjlighet att köpa tjänster av flera olika leverantörer. Det finns bland annat ett stort utbud av tv-kanaler på olika språk. Mer information om leverantörer, tjänster och priser hittar du på Zmarket. För att komma igång med dina tjänster via fibernätet har Zmarket också tagit fram guider som du hittar här.

Parabolantenn
Du får ha parabol, men måste följa vårt regelverk.
Är du osäker på vad som gäller, kontakta din bovärd.
Läs mer om montering av parabolantenn.

Porttelefonen
Om ditt hus har en porttelefon kan denna vara kopplad till en fast telefon eller ett mobilnummer. För att ändra eller lägga till telefonnummer till porttelefonen tar du med legitimation och besöker något av våra KundCenter. Vill du veta mer om hur porttelefonen fungerar, kontakta din bovärd.

 

Basutbud

I vårt basutbud av TV-kanaler via det "vanliga" TV-uttaget ingår från och med den 1 april 2017 SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen och TV4. 

Vid fel i TV-tjänsterna i basutbudet, ring Telia, 0775-15 14 38.

Är det fel på övriga tv-tjänster, som du har via fibernätet, kontaktar du istället din leverantör.


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen