Så här söker du lokal

Botkyrkabyggens lokalförmedling är en intressebank där du som sökande själv är aktiv. För att kunna anmäla intresse för en lokal behöver du registrera dig som sökande på Mina sidor. Använd länken här till höger.

Intresseanmälan

Det är viktigt att du fyller i din intresseanmälan noga, glöm inte att beskriva verksamheten som du ska bedriva i lokalen. Vi strävar efter att ha en aktiv och aktuell intressebank. Om du ändrar adress, e-post, inkomst eller någon annan uppgift är det viktigt att du uppdaterar dina uppgifter.

Du måste vara aktiv och själv bevaka, via webbplatsen, om det finns någon ledig lokal som passar din verksamhet. Det innebär att du inte kommer att få några erbjudanden om du inte själv anmäler ditt intresse. Har du e-post kan du prenumerera på information om lediga lokaler.

Om du på webbplatsen får beskedet att du inte har blivit erbjuden visning denna gång, kan du välja att stå kvar med ditt intresse eller att söka någon annan lokal i stället.

Observera att vi inte tillämpar köpoäng vid förmedling av lokaler, utan det som är avgörande är verksamhetens art i den aktuella lokalen och området.

Våra lokaler

Alla lediga lokaler visas här på vår hemsida. Våra lokaler är indelade så här:

  • Kommersiella lokaler - som affär, kontor, servering, vård och omsorg m.m. Hyresgästen är oftast ett företag - i lokalen bedrivs en affärsmässig verksamhet.
  • Föreningslokaler - för förenings- eller annan ideell verksamhet. Hyresgästen är oftast en förening eller studiecirkel.
  • Lager - lager, förråd eller hobbyverkstad. I första hand hyr vi ut till våra boende i området, i andra hand till övriga hyresgäster och i tredje hand till sökande som inte är bostadshyresgäster.

För att vi ska kunna erbjuda dig en lokal ska du uppfylla följande:

  • För att hyra en kommersiell lokal ska du ha ett registrerat företag, t ex ett aktiebolag, handelsbolag eller en enskild firma. 
  • Din verksamhet skall vara lämplig för lokalen och för området där lokalen finns.
  • Du ska ha god ekonomi och kreditvärdighet och inga betalningsanmärkningar.
  • I vissa fall kräver vi kanske en ekonomisk säkerhet som bankgaranti eller deposition, t ex om ditt företag är nystartat.

Registrera dig

Här kan du registrera dig som sökande: Mina sidor


 
Copyright © 2016 AB Botkyrkabyggen
  • Sidansvarig:Webmaster
  • Senast uppdaterad:2019-02-01