Boendekraft i Alby

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Alby.

Bomöte i Alby 9 april 2018
Vårens bomöte för hela Alby hölls på Albys hjärta, där det bjöds på fika. Tack till alla som kom, samt till hyresgästföreningen, grannsamverkan, nattvandrarna och EST som närvarade. Det blev en lyckad kväll med 55 deltagare.

Julmiddag på Hågelby 2017
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 280 personer.

Julfika
En uppskattad julfika hölls för hyresgäster och gårdsambassadörer på Lagman lekares väg. Totalt kom runt 20 personer.

Planteringsdag gårdsambassadörer juniorer

Möten på gång

Just nu är det inga möten på gång.

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäster kan boka och använda.