Boendekraft i Alby

Här kan du läsa mer om det senaste som hänt inom Boendekraft och gårdsambassadörernas arbete i Alby.

Bomöte i Alby 9 april 2018
Vårens bomöte för hela Alby hölls på Albys hjärta, där det bjöds på fika. Tack till alla som kom, samt till hyresgästföreningen, grannsamverkan, nattvandrarna och EST som närvarade. Det blev en lyckad kväll med 55 deltagare.

Julmiddag på Hågelby 2017
Ännu ett år samlade Botkyrkabyggen alla gårdsambassadörer och bjöd på en gemensam julmiddag på Hågelby. Middagen var mycket uppskattad och totalt kom 280 personer.

Julfika
En uppskattad julfika hölls för hyresgäster och gårdsambassadörer på Lagman lekares väg. Totalt kom runt 20 personer.

Planteringsdag gårdsambassadörer juniorer

Möten på gång

Välkommen på öppet hus och träffa din bovärd!

• För hyresgäster på Lagman Lekares väg och Lagfartsvägen: tisdagen den 26 mars kl. 17-19, Lagfartsvägen 8
  • För hyresgäster på Albyvägen, Alhagsvägen och Servitutsvägen: torsdag 28 mars kl. 17-19 på Alhagsvägen 84

Boka lokal

I menyn till vänster hittar du information om de lokaler du som hyresgäster kan boka och använda.