Kökspaketet

Kökspaketet är tillvalspaketet för dig som vill ge ditt kök en uppfräschning. Det kostar 414 kr/mån och följande ingår:

• Köksfläkt
  • Nya skåpsluckor och lådfronter
  • Ettgreppsblandare
  • Ny bänkskiva inkl. stänkskydd
  • Förberedelse för inkoppling av diskmaskin

Läs mer i vår broschyr Tillvalspaket Kök.

Testa luckor och bänkskivor i Köksväljaren

I "Köksväljaren" här nedan kan du prova dig fram till olika modeller och färger på luckor, handtag och bänkskivor. Vår leverantör heter Modexa. Besök gärna deras hemsida www.modexa.se

För dig som har valfritt lägenhetsunderhåll

Du som har valfritt lägenhetsunderhåll kan beställa kökspaketet om du går över till behovsstyrt lägenhetsunderhåll. För dig ingår också målning av väggar och tak i köket i det här tillvalspaketet.

I "Köksväljaren" från Modexa kan du prova dig fram till olika modeller och färgor på luckor, handtag och bänkskivor. Observera att kaklet som visas i Köksväljaren inte stämmer med Botkyrkabyggens standard.