Öppna Fittja 14 september

På lördag eftermiddag den 14 september är det mycket på gång i Fittja. Oavsett om du bor, jobbar eller enbart har vägarna förbi stadsdelen - missa inte att ta del av allt det som händer i Fittja och ta chansen att bidra till hur stadsdelen kan utvecklas.

Mångkulturellt centrum, Botkyrka konsthall och Botkyrkabyggen håller under lördagen gemensamt öppet hus med program och aktiviteter på olika platser Fittja.

- Vi är i Botkyrkabyggens nya lokal på Värdshusvägen 10 och ser fram emot bra samtal om hur stadsdelen kan utvecklas, bli tryggare och trivsammare. Välkommen in och prata med oss om visioner och mål för Fittja! säger Alvaro Fuentes, hållbarhetsutvecklare på Botkyrkabyggen.

Botkyrkabyggen bjuder på fika och utställning på Värdshusvägen 10 i Fittja och berättar om visionerna, framtidsarbetet kring husen, gårdarna och torget. Hur kommer det att se ut i Fittja i framtiden och vilka förändringar vill besökarna se i området? Kl 15.00 startar en konstvandring och visning av Kuben med Saadia Hussain, artivist. Samling Värdshusvägen 10.

Mångkulturellt centrum har flera programinslag under eftermiddagen. På plats finns områdes- och demokratiutvecklare, forskare, konstnärer och föreningar. Mer om MKCs program finns att läsa här.

Botkyrka konsthall bjuder in till Årets konstfest i Fittja, med konst- och smakupplevelser, läs mer här.