Så här gör du

Vill du beställa tillval? Så här gör du!

• Via hemsidan kan du i lugn och ro se vårt utbud och våra priser. OBS! Tänk på att färgskalan kan vara olika när du tittar på utbudet via dator.

• Du är välkommen till ditt KundCenter, där vi kan visa dig vårt utbud, gå igenom dina beställningar och visa vilka val du gjort. Du ska kunna vara säker på att du får den produkt eller kulör som du önskar dig.

• Beställning gör du via KundCenter.
    OBS! Granska avtalet innan du skriver under så att du ser att du får det du önskar till den kostnad du förväntar dig.
  • Handläggaren gör en beställning till entreprenören. Entreprenören kontaktar dig och bokar dag/tid då de kan påbörja arbetet.

• När du fått produkten levererad kommer vi att lägga kostnaden enligt överenskommelse på din nästkommande hyresavi.

• Botkyrkabyggens kvalitetskontroller - Botkyrkabyggen utför stickprovskontroller av arbeten utförda av våra entreprenörer.

Är du inte nöjd med resultatet är du alltid välkommen att kontakta oss på KundCenter.