2020-07-27 Misstänkt bedrägeri om brandvarnare

Just nu hör obehöriga personer av sig och vill byta brandvarnare.

2020-07-10 Nu öppnar parken och multiarenan på Värdshusvägen i Fittja

Parken på Värdshusvägen 10 i Fittja är färdigställd och de omgivande staketen har plockats bort. En tråkig och otrygg plats har förvandlats till en trygg och trivsam mötesplats för alla i Fittja.

2020-07-06 Ny muralmålning tar plats i Alby

Alla är välkomna! Det är budskapet på den nya muralmålningen på muren utmed Albyvägen i Alby centrum.

2020-07-02 Semestertider

Nu är det semestertider och därför kan det ta lite längre tid än vanligt innan en reparatör kommer hem till dig. Oavsett om du gör felanmälan via telefon eller webben.

2020-06-25 150 sommarjobbare hos Botkyrkabyggen

Från mitten på juni och hela vägen fram till skolstarten kommer 150 ungdomar från Botkyrka att sommarjobba hos Botkyrkabyggen. Första gruppen är nu igång och arbetar för fullt ute i bostadsområdena med bland annat skräpplockning, ogräsrensning och målning.

2020-06-24 5 tips för en svalare lägenhet

Tycker du att din lägenhet är varm? Det finns flera saker du kan göra själv för att få det svalare i din lägenhet.

2020-06-11 Botkyrkabyggen avslutar projektet med andelsägarmetoden

Botkyrkabyggens styrelse har beslutat att inte göra fler ombildningar till andelsägarlägenheter och erbjuder nuvarande andelsägare ett återköp där de får tillbaka det belopp de betalade för lägenheten och att bo kvar som hyresgäster.

2020-06-01 Vi öppnar för fler reparationer

Från den 1 juni återgår Botkyrkabyggen till att åtgärda alla felanmälningar i din bostad, efter att i några veckor enbart åtgärdat akuta fel. Kundcenter i Alby och Tumba är fortsatt stängda.

2020-05-28 Kul i sommar - sommaraktiviteter för barn och unga i Botkyrka

Sommaren är lång - här får du tips på massor av roliga aktiviteter under lovet.

2020-05-20 Skärpta rutiner för säkrare byggen

Botkyrkabyggen startar ett samarbete med Fair Play Bygg. Syftet är att skapa sundare och tryggare nybyggen och renoveringar.