2020-06-03 Enkät om information till hyresgäster

Vi genomför nu en undersökning bland våra hyresgäster.

2020-06-01 Vi öppnar för fler reparationer

Från den 1 juni återgår Botkyrkabyggen till att åtgärda alla felanmälningar i din bostad, efter att i några veckor enbart åtgärdat akuta fel. Kundcenter i Alby och Tumba är fortsatt stängda.

2020-05-28 Kul i sommar - sommaraktiviteter för barn och unga i Botkyrka

Vad ska du hitta på i sommar? Botkyrkabyggen bjuder på massor av roliga aktiviteter tillsammans med ett gäng föreningar under sommarlovet.

2020-05-20 Skärpta rutiner för säkrare byggen

Botkyrkabyggen startar ett samarbete med Fair Play Bygg. Syftet är att skapa sundare och tryggare nybyggen och renoveringar.

2020-05-19 Vi hyllar småttingar med specialkost

Fjärilar, bin och humlor har fest i Storvretens gräsmattor. Nektar från vitklöver, timotej och maskrosor är den specialkost som de nu behöver för att pollinera områdets växter. Inför den Internationella dagen för biologisk mångfald den 22 maj vill Botkyrkabyggen därför hylla de små hyresgästerna lite extra.

2020-04-29 Djuren och fantasin tar över i Storvreten

Vad har en enorm räv, en dold regnbåge och en tjuvaktig skata gemensamt? När Botkyrkabyggen och Graffitisthlm låter naturen möta staden på tre garage i Storvreten, kan allting hända. När vi dessutom får hjälp av en treårig hyresgäst blir bilden komplett.

2020-04-23 Nya partnerskap stärker unga vuxna

Förebilder, innovationshus, nätverk och kunskap i ledarskap och entreprenörskap stärker stödet till unga vuxna i Botkyrka.

2020-04-21 Läs om Botkyrkabyggens hållbarhetsarbete 2019

Investeringar i trygghet, omställning till fossilfria fordon och prisregn. Det och mycket mer finns att läsa om i vår års- och hållbarhetsredovisning för 2019.

2020-04-17 Känner du dig orolig eller otrygg, eller riskerar du att skada någon du älskar?

Corona utgör inte enbart en risk för att smittas av virus. I dessa tider känner många en stark oro och kan behöva stöd.

2020-04-02 Viktigt meddelande till er som använder Botkyrkabyggens lokaler

Som ni säkert redan vet har vi nu allmän smittspridning av coronaviruset i samhället. Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att minska smittspridningen för att skydda äldre och andra riskgrupper.