Lista med nyheter
2021-06-23 Kul på lovet – aktiviteter för barn och ungdomar under lovet

Sommaren är lång - här får du tips på massor av roliga aktiviteter under lovet.

2021-06-17 Eldning avrådes

Räddningstjänsterna i Stockholms län, Uppsala län och Sörmlandskusten har beslutat om att avråda från eldning.

2021-06-10 Nu kan du hyra parkeringsplats med elbilsladdning

Det är lika enkelt att ansöka om en laddplats som en vanlig parkeringsplats. Så här går du till väga:

2021-06-10 5 tips för en svalare lägenhet

Tycker du att din lägenhet är varm? Det finns flera saker du kan göra själv för att få det svalare i din lägenhet.

2021-06-09 Nytt avtal om Delägarboende

Botkyrkabyggen och Andelsägarbolaget ingår nytt avtal för referensprojektet med Delägarboende.

2021-05-25 Vaccinbuss på plats i Botkyrka

Under sommaren har Region Stockholm en mobil vaccinationsbuss i Botkyrka.

2021-05-12 Svara på några frågor och hjälp oss att bli bättre

Våren stundar och det har blivit dags för en uppföljande undersökning, kopplat till den hyresgästenkät som genomfördes hösten 2020.

2021-04-27 Pandemin stärkte band och beslutsamhet

Skärpta rutiner för byggarbetsplatser, digitala visningar och odlingskurser, fossilfria bilar och gratis aktiviteter. Det och mer går att läsa om i Botkyrkabyggens hållbarhetsrapport för 2020.

2021-04-21 Du kan göra skillnad – Våga bry dig!

Tryggheten ökar om vi alla bidrar och jobbar tillsammans. Det blir tydligt inte minst nu när kriminella nätverk avslöjats och stora mål tas upp i domstolarna. Våga bry dig! – är därför budskapet i den kampanj som Botkyrka kommun, Polisen och Botkyrkabyggen nu startar. Vi vill uppmana varje individ att ta sitt ansvar i vardagen. Tillsammans gör vi Botkyrka tryggare.

2021-03-24 Mobila provtagningsbussar för provtagning av covid-19 i Botkyrka

Nu finns det möjlighet att göra drop-in-provtagning för covid-19 utomhus i Botkyrka kommun, med stationer i Alby, Fittja och Hallunda.