2020-09-21 Är det kallt i din lägenhet?

Hösten närmar sig och med den följer kallare vindar och lägre utomhustemperaturer. Vi har samlat ihop de vanligaste frågorna om värme i lägenheten.

2020-09-10 Partnerskap för att förebygga brott

Grannstöd/Grannsamverkan i Botkyrka, Botkyrka kommun och Botkyrkabyggen har skrivit avtal för att gemensamt minska bostadsinbrotten i kommunen.

2020-08-17 Så hanterar Botkyrkabyggen coronaviruset

Läs senaste uppdateringen från den 10 september

2020-07-27 Misstänkt bedrägeri om brandvarnare

Just nu hör obehöriga personer av sig och vill byta brandvarnare.

2020-07-06 Ny muralmålning tar plats i Alby

Alla är välkomna! Det är budskapet på den nya muralmålningen på muren utmed Albyvägen i Alby centrum.

2020-06-25 150 sommarjobbare hos Botkyrkabyggen

Från mitten på juni och hela vägen fram till skolstarten kommer 150 ungdomar från Botkyrka att sommarjobba hos Botkyrkabyggen. Första gruppen är nu igång och arbetar för fullt ute i bostadsområdena med bland annat skräpplockning, ogräsrensning och målning.

2020-06-11 Botkyrkabyggen avslutar projektet med andelsägarmetoden

Botkyrkabyggens styrelse har beslutat att inte göra fler ombildningar till andelsägarlägenheter och erbjuder nuvarande andelsägare ett återköp där de får tillbaka det belopp de betalade för lägenheten och att bo kvar som hyresgäster.

2020-06-01 Vi öppnar för fler reparationer

Från den 1 juni återgår Botkyrkabyggen till att åtgärda alla felanmälningar i din bostad, efter att i några veckor enbart åtgärdat akuta fel. Kundcenter i Alby och Tumba är fortsatt stängda.

2020-05-20 Skärpta rutiner för säkrare byggen

Botkyrkabyggen startar ett samarbete med Fair Play Bygg. Syftet är att skapa sundare och tryggare nybyggen och renoveringar.

2020-04-29 Djuren och fantasin tar över i Storvreten

Vad har en enorm räv, en dold regnbåge och en tjuvaktig skata gemensamt? När Botkyrkabyggen och Graffitisthlm låter naturen möta staden på tre garage i Storvreten, kan allting hända. När vi dessutom får hjälp av en treårig hyresgäst blir bilden komplett.