2020-07-06 Ny muralmålning tar plats i Alby

Alla är välkomna! Det är budskapet på den nya muralmålningen på muren utmed Albyvägen i Alby centrum.

2020-07-02 Semestertider

Nu är det semestertider och därför kan det ta lite längre tid än vanligt innan en reparatör kommer hem till dig. Oavsett om du gör felanmälan via telefon eller webben.

2020-06-25 150 sommarjobbare hos Botkyrkabyggen

Från mitten på juni och hela vägen fram till skolstarten kommer 150 ungdomar från Botkyrka att sommarjobba hos Botkyrkabyggen. Första gruppen är nu igång och arbetar för fullt ute i bostadsområdena med bland annat skräpplockning, ogräsrensning och målning.

2020-06-24 5 tips för en svalare lägenhet

Tycker du att din lägenhet är varm? Det finns flera saker du kan göra själv för att få det svalare i din lägenhet.

2020-06-11 Botkyrkabyggen avslutar projektet med andelsägarmetoden

Botkyrkabyggens styrelse har beslutat att inte göra fler ombildningar till andelsägarlägenheter och erbjuder nuvarande andelsägare ett återköp där de får tillbaka det belopp de betalade för lägenheten och att bo kvar som hyresgäster.

2020-06-01 Vi öppnar för fler reparationer

Från den 1 juni återgår Botkyrkabyggen till att åtgärda alla felanmälningar i din bostad, efter att i några veckor enbart åtgärdat akuta fel. Kundcenter i Alby och Tumba är fortsatt stängda.

2020-05-28 Kul i sommar - sommaraktiviteter för barn och unga i Botkyrka

Vad ska du hitta på i sommar? Botkyrkabyggen bjuder på massor av roliga aktiviteter tillsammans med ett gäng föreningar under sommarlovet.

2020-05-20 Skärpta rutiner för säkrare byggen

Botkyrkabyggen startar ett samarbete med Fair Play Bygg. Syftet är att skapa sundare och tryggare nybyggen och renoveringar.

2020-05-19 Vi hyllar småttingar med specialkost

Fjärilar, bin och humlor har fest i Storvretens gräsmattor. Nektar från vitklöver, timotej och maskrosor är den specialkost som de nu behöver för att pollinera områdets växter. Inför den Internationella dagen för biologisk mångfald den 22 maj vill Botkyrkabyggen därför hylla de små hyresgästerna lite extra.

2020-04-29 Djuren och fantasin tar över i Storvreten

Vad har en enorm räv, en dold regnbåge och en tjuvaktig skata gemensamt? När Botkyrkabyggen och Graffitisthlm låter naturen möta staden på tre garage i Storvreten, kan allting hända. När vi dessutom får hjälp av en treårig hyresgäst blir bilden komplett.