Lista med nyheter
2021-07-23 Skärpt eldningsförbud – även grillplatser omfattas

På grund av den stora risken för bränder har Länsstyrelsen beslutat om skärpt eldningsförbud i hela Stockholms län från och med den 23 juli.

2021-07-14 Varning för bedrägeri i falska sms

En del av Botkyrkabyggens hyresgäster har fått falska sms i mobiltelefonen med budskapet att de har obetalda fakturor hos Botkyrkabyggen som ska betalas med Bank-ID. Sms:en är bedrägeri.

2021-06-23 Kul på lovet – aktiviteter för barn och ungdomar under lovet

Sommaren är lång - här får du tips på massor av roliga aktiviteter under lovet.

2021-06-10 Nu kan du hyra parkeringsplats med elbilsladdning

Det är lika enkelt att ansöka om en laddplats som en vanlig parkeringsplats. Så här går du till väga:

2021-06-10 5 tips för en svalare lägenhet

Tycker du att din lägenhet är varm? Det finns flera saker du kan göra själv för att få det svalare i din lägenhet.

2021-06-09 Nytt avtal om Delägarboende

Botkyrkabyggen och Andelsägarbolaget ingår nytt avtal för referensprojektet med Delägarboende.

2021-05-25 Vaccinbuss på plats i Botkyrka

Under sommaren har Region Stockholm en mobil vaccinationsbuss i Botkyrka.

2021-05-12 Svara på några frågor och hjälp oss att bli bättre

Våren stundar och det har blivit dags för en uppföljande undersökning, kopplat till den hyresgästenkät som genomfördes hösten 2020.

2021-04-27 Pandemin stärkte band och beslutsamhet

Skärpta rutiner för byggarbetsplatser, digitala visningar och odlingskurser, fossilfria bilar och gratis aktiviteter. Det och mer går att läsa om i Botkyrkabyggens hållbarhetsrapport för 2020.

2021-04-21 Du kan göra skillnad – Våga bry dig!

Tryggheten ökar om vi alla bidrar och jobbar tillsammans. Det blir tydligt inte minst nu när kriminella nätverk avslöjats och stora mål tas upp i domstolarna. Våga bry dig! – är därför budskapet i den kampanj som Botkyrka kommun, Polisen och Botkyrkabyggen nu startar. Vi vill uppmana varje individ att ta sitt ansvar i vardagen. Tillsammans gör vi Botkyrka tryggare.