2020-04-02 Viktigt meddelande till er som använder Botkyrkabyggens lokaler

Som ni säkert redan vet har vi nu allmän smittspridning av coronaviruset i samhället. Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att minska smittspridningen för att skydda äldre och andra riskgrupper.

2020-03-30 Information about Corona in other languages

Information about the corona virus and how you protect yourself and others.

2020-03-30 Här kan Fittjaborna mata en groda, en delfin och en björn

På Värdshusvägen och Krögarvägen i Fittja, Botkyrka, har det flyttat in några ovanliga hyresgäster som ska hjälpa till att hålla rent i området. Och de är hungriga. Grodan Froggo, Delfinen Splash och Björnen Tidybear älskar skräp så det är bara att sätta igång och mata dem.

2020-03-20 Så hanterar Botkyrkabyggen coronaviruset

Läs senaste uppdateringen från 2 april.

2020-03-16 Kundcenter är stängda - endast akuta felanmälningar

Botkyrkabyggens KundCenter i Alby och Tumba är stängda och vi kan nu endast hantera akuta felanmälningar

2020-03-12 Med längtan till grönskan

Botkyrkabyggens trädgårdskurs i Boodlas regi är mycket populär. Följ med på ett kurstillfälle!

2020-03-06 Så arbetar Botkyrkabyggen med jämställdhet

Se filmen med vd Chris Österlund inför 8 mars, internationella kvinnodagen.

2020-02-10 Den upplevda tryggheten bland Botkyrkabyggens hyresgäster ökar

Botkyrkabyggens nyårslöfte 2019 om satsningar på trygghetsskapande åtgärder, bland annat ordningsvakter, trygghetsvandringar, ny lokal och intensifierat arbete mot olovlig andrahandsuthyrning, har gett resultat. En ny mätning visar att den upplevda tryggheten ökat totalt sett och den största förändringen har skett i Fittja.

2020-02-03 Vad gäller om någon vill komma in i lägenheten?

På senaste tiden har hyresgäster hört av sig om personer som vill komma in i lägenheten. Men hur vet man vem som är behörig eller inte?

2020-01-21 Tekniskt fel i förmedling av lägenheter för unga och äldre

På grund av ett tekniskt fel har personer utanför rätt åldersgrupp kunnat anmäla intresse för några lägenheter avsedda för unga och äldre.